verktyg för telefonsäljare
 

Telefonförsäljning

Telefonsäljare

Vad som gäller säljare av telefoner finns det ingen på marknaden som har den erfarenhet och rutin som Säljuppdrag.se har skaffat sig. Vi har en stor pool av personal från Televerket. De om några vet hur man säljer telefoner.
På sin tid behärskade de 100% av marknaden, inte 50% inte 95% utan 100% av marknaden för telefonförsäljning.
Det kan inget annat företag på marknaden skryta med. Så vill ni öka tillväxten på er försäljning av telefoner, vänd er till oss.


Telefonförsäljning

Om ni nu vill ha andra produkter som skall säljas på telefon så kan vi det området också. Vi besitter de grundläggande verktygen för att hantera uppgiften, duktiga telefonsäljare, enligt ovan. Vi har ett antal telefoner att använda oss av. Och vi kan garantera att all personal vet hur en telefon fungerar.

Dessutom, vilket är det viktigaste vi använder oss av den effektivaste metoden att hitta kunder. Telefonkataloger från 1999. Det ger er en garanti att vi bara kontaktar de kunder som med framgång klarat av att sköta sitt företag i över 10 år.
För vad hjälper det om vi säljer till ett företag som nyss har startat men inte kan betala.
Vårt system med kundinhämtning ger er bara ordrar från företag som verkligen vet hur man bedriver affärer, och det under lång tid.


Egna verktyg vid telefonförsäljning

En fördel till ni får att anlita Säljuppdrags personal som telefonsäljare är att vi har egna telefoner. Ni behöver med andra ord inte stå för kostnaden att köpa telefoner när ni hyr in vår personal. Vi har så många Dialogtelefoner att vi faktiskt skulle kunna sälja telefoner. För er som inte vet vad en Dialogtelefon är så är det den på bilden uppe till höger på sidan.

Fördelen för våra telefonsäljare

Just det faktum att vi använder oss av Dialogtelefoner vid vår telefonförsäljning ger oss en fördel i vår telefonförsäljning som inga konkurrenter har. Vi har mycket god vana vid den sortens telefoner och de ger en större exakthet när man slår ett nummer. Tack vare konstruktionen och nummerskivan minskas antalet felslagningar mycket väsentligt. Med andra ord:
- Vi ringer alltid rätt nummer -
Vi har dessutom en differentierad taxa för våra uppdrag som är direkt kopplad till våra telefonernas tekniska funktioner och tidsåtgång för att slå ett nummer. Den bygger enkelt sätt på följande parametrar.
Telefonnummer som endast innehåller siffrorna 0-1-2 debiteras enligt den lägsta tariffen. Sedan ökar kostnaden desto fler högre siffror som behöver slås.

Inte bara telefonförsäljning

En del av våra telefonsäljare kan med fördel även hyras in för andra uppgifter. Vi pratar där om besöksbokning eller innesäljare.