besöksbokning
 

Etisk sökoptimering

Vi på Säljuppdrag.se rädds inga utmaningar som kan berika oss. Utan ger oss glatt in i varje område där det ser ut att kunna ge intäkter. Därför börjar vi nu även med sökoptimering som ett tillägg till våra övriga tjänster.


Sökoptimering och den etiska varianten som vi bedriver med framgång är så enkel att vi nu kan erbjuda även dig som kund att ta del av våra metoder, vi har redan lyckats nå framgång för egen del. Så varför skall inte även du ta del av en mindre del av kakan?


600.000 tilltänkta kunder väntar på dig

600.000 nya kunder och det per dag. Tänk på vad det kan göra för dina affärer och dig själv om du når det målet med vår hjälp. Vi pratar då inte om ett liten brandskadad två i Tensta. Utan paradvåningen på Strandvägen eller. Varför inte i New York? Med en egen Jumbojet som tar dig det dessutom. Med andra ord du har allt att vinna för dig själv och ditt företag om du anlitar oss för din sökoptimering.


Nå topp 10 med vår hjälp
Den slitna frasen - Syns du inte finns du inte - är inte vår ledstjärna. Utan det är - Med oss så syns du -

Topp 10 i en sökmotor kan vi garantera dig. Vi arbetar uteslutande med Bing.se. En sökmotor ägt av Microsoft. Och Bill Gates känner nog de flesta till. Ger bort miljarder av det han tjänar varje år till välgörenhet och är en av världens rikaste män. Och då skall man tänka på att Bing bara har en marknadsandel på 3% av alla sökningar i Sverige. Det säger väl en del om vad 3% kan göra.


Prestationsbaserad sökoptimering enbart
Vi arbetar enbart med prestationsbaserad sökoptimering. Principen för den är enkel. Du presterar och du betalar. Vårt bidrag är att ta betalt. Och vi kan redan nu avslöja hur det fungerar grovt sätt. Du tänker på de ord du vill komma upp på. Sedan när du tänkt klart lägger du skriver du in de på din hemsida på ett ställe som vi talar om för dig efter vi fått betalt.
Kan det bli mer transparent och etiskt än så?


Debitering med garanti
Vi har nog branschens lägsta avgifter för vår optimering, För varje ord tar vi endast 10:- per månad. Vi återbetalar inga pengar om du inte når topp 10, ja eller syns överhuvudtaget. Och det är vår garanti.