Säljuppdrag globalt
 

Säljuppdrag

Vår säljfilosofi

Säljfilosofi hos oss på Säljuppdrag är enkel att sammanfatta. - Finns det en produkt så säljer vi den -
Vi kan även sälja produkter som inte finns men det sker enligt särskilda avtal.
Vi tillhandahåller säljare inom följande områden:


Fältsäljare

Vi kan med kort varsel bistå er med fältsäljare för längre eller kortare säljuppdrag. Längden på uppdragen kan variera mellan 0,5 km till 100 mil eller om ni så vill omräknat till mellan 30 minuter till 30 timmar. För de längre uppdragen utgår dock en debitering för övernattning och måltidsersättning. Det sista kan utgå om ni står för matsäcken till fältsäljaren.

Debiteringen för våra tjänster där är kopplat till storleken och volymen på produkten som skall säljas. Om våra fältsäljare kan bära med sig produkten som skall säljas i fickan gäller den lägre taxan för vår debitering. Extra tillägg utgår om det krävs att fältsäljaren behöver bära med sig produkterna i ett externt bärhjälpmedel som en ICA-kasse.

Innesäljare

Under vinterhalvåret kan vi förse er snabbt med ett stort antal innesäljare. Då vi även erbjuder tjänster inom telefonförsäljning är det på sin plats att förklara skillnaden mellan våra innesäljare och telefonsäljare. En innesäljare från Säljuppdrag.se svarar i telefon när någon ringer. Våra telefonsäljare ringer själva upp.
För er som kund innebär det en kostnadsbesparing då innesäljarens telefon inte behöver vara utrustad med knappsats. Om ni hellre vill sälja i egen regi men ha hjälp med attt boka besök titta då på vår populära tjänst besöksbokning.


Butikssäljare

Vi kan även hjälpa till med försäljning av butiker om ni så önskar.

Utlandsförsäljning

Tack vare internetet och Google Translate har vi skaffat oss en god kunskap att bedriva verksamhet i andra länder än Sverige. Våra säljare övervakar ständigt det som sker ute på internetet för att skaffa sig kunskap och hålla sig uppdaterade inom de senaste trenderna i vissa specifika områden.

Bli kund till Säljuppdrag.se

Som blivande kund ser du att vi kan på ett kompetent och förtroendefullt sätt förse er med fältsäljare, innesäljare samt butikssäljare. Besök vår kontaktsida så kan vi vara igång redan imorgon och börja med att få ditt företag att växa.

Arbeta hos oss på Säljuppdrag.se

Vi söker ständigt efter färdiga säljare eller de som tror sig kunna bli bra säljare inom ovannämnda områden. Läs mer på säljare.