säljare som får sparken
 

Säljare

Vill du bli en säljare hos Säljuppdrag.se?

Vi söker ständigt efter färdiga säljare och de som tror sig kunna bli bra säljare. Vi arbetar inom området försäljning på fältet, inomhus eller i butik, telefonförsäljning och besöksbokning. Någon av dessa tjänster lär passa dig som är intresserad av att bli en framgångsrik säljare.

Bli en i gänget av duktiga säljare

Med vår stora kundbas och ständiga förfråganingar finns det plats för fler säljare. Du kommer till ett väl sammansvetsat gäng som träffas regelbundet när det är dags att sparka ut de säljare som inte håller måttet. Det sker under trivsamma former där stämning är på topp, hos de som får behålla arbetet som säljare.Vilket framgår av bilden här ovan.

Karriär som säljare

  • Fältsäljare: Där börjar du med att sälja små saker. Vartefter du når framgång får du ta dig an större och större produkter. När du behöver använda ett släp till din egen bil för att kunna sälja vet du att framgången är nådd.
  • Innesäljare: Där får du först börja med att sitta i anslutning till toaletterna. För att sedan få en egen stol och om du lyckas bra även ett skrivbord.
  • Butikssäljare: Där börjar du med att sälja enklare produkter som kuvert, vita utan fönster, för att senare ta steget upptill pennor.
  • Telefonsäljare: Vi börjar där med att du säljer in att du får besöka närmaste hamburgerestaurang för att kunna äta där. Sedan går vi vidare. Du förväntas i början ta med din egen telefon.
  • Besöksbokare: Som för telefonsäljare men här gäller det att också kunna bestämma vilken meny man skall ha före besöket.
  • Utlandsförsäljning: Ett krävande men samtidigt stimulerande arbete. Läs mer vad som krävs på kvalifikationer säljare.

Lön som säljare

Lönesättning för våra säljare är enkel och en av branschens mest transparenta. Vi talar om för dig vad kunden skall betala för produkten. Du får din lön på det beloppet som ligger utöver kundens pris, minus 50% som vår adminstration kostar.
För att verkligen få högkvalitativa säljare så är det pris kunden skall betala det du talar om för kunden och som även framgår i vårt produktmaterial.

Det är med andra ord upp till dig att kunna motivera för kunden varför han skall betala mer än listpriset.
Det är så duktiga säljare skapas. Och duktig vill du väl bli?


Kvalifikationer som säljare

Fältsäljare: Du förväntas hålla dig med egen bil för de säljupdrag som skall utföras. Körkort bryr vi oss inte om, det räcker med att du kan köra bil. Saknar du bil men känner att det här med fältsäljare är det du vill satsa på så kan vi hjälpa till med det.
Vi kan där rekommendera parkeringen i Ullared för införskaffande av bil eller närmaste parkeringshus. Skruvmejsel och ståltråd kan vi mot en mindre avgift hyra ut till dig för att underlätta bilanskaffningen.
Innesäljare: Där räcker de med att du kan svara i telefon och säga några enstaviga meningar i stil med: - Vad vill du köpa? -
Butikssäljare: Du bör kunna prata med människor i med enkla meningar som: - Vad vill ni ha? -
Telefonsäljare: Ett mer krävande arbete. Grundkravet är att du kan använda en telefonens knappsats för att kunna ringa samtal.
Utlandsförsäljning: Det mest krävande arbete vi har ifråga om kvalifikationer. Du måste vara hemtam och behärska internetet i en sådan grad att du kan besöka olika utländska hemsidor.

Vänta inte, ansök nu som säljare

Du har säkert redan nu förstått vilken lysnande framtid vi på Säljuppdrag.se kan erbjuda dig. Gör slag i saken idag sök arbete hos oss som säljare här på vår kontaktsida.