om säljuppdrag
 

Företaget Säljuppdrag.se

Säljuppdrag

Formalia är inte det vi fokuserar på. Vårt fokus ligger på att nå resultat för oss och våra kunder. Vi har varit med länge i branschen och stått bakom en hel del framgångar. En del av dem uppseendeuppväckande. Utan att gå in i detalj på vad vi har haft för uppdrag eller vilka vi håller på med nu så listar vi några händelser här nedan. Ni kan dra era egna slutsatser efter det.

Händelser som inträffat under tiden Säljuppdrag.se varit verksamt

Vi säger som sagt inte att vi varit iblandad i affärerna nedan. Men ni som läsare kan väl fundera några gånger på varför vi nämner dessa fall.
Bofors fick en stor order av Indien på kanoner
Tjeckien köpte Gripenplan av Sverige
Manhattan såldes av indianerna för en struntsumma
30 silverpenningar gjordes en försäljning för som har gett påverkan tusentals år efteråt


Formaila angående Säljuppdrag.se

En del formalia om ett företag skall finnas på en sida. Även om vi har resultat i fokus, vilket också är det mest väsentliga för affärsverksamhet, så lämnar vi de uppgifter som brukar efterfrågas också.

Momsregistreringsnummer: Saknas. Och det av den enkla anledningen att man drar av den ingående momsen mot den utgående. Så att redovisa moms är bara ett nollsummaspel som går jämt upp. Finns som vi ser det ingen anledning att lägga ned tid på administration för det.

F-skatt: Då vi enbart använder oss av kontantmetoden vid våra uppdrag och löneutbetalningar så har vi insett att registering av F-skatt snarare skulle hindra företagets utveckling framför att främja det.

Bank: Med tanke på att de profitsugna bankerna inte ger någon ränta på insatt kapital, tillsammans med punkterna ovan anlitar vi oss inte av några banktjänster.

Företagsförsäkringar: Försäkringar är inget som Säljuppdrag ansvarar för, den delen ligger helt och hållet hos vår personal.

Fakturering: Vi använder oss av kontantmetoden i alla våra affärer. Betalning för våra tjänster löses enklast med ett vitt kuvert, utan fönster.

När du nu har tagit del av dessa formalia om företaget är det väl lika bra att göra slag i saken för att öka ditt företags lönsamhet och gå till vår kontaktsida. Eller kanske titta igenom igen vilka tjänster vi har inom säljuppdrag som telefonförsäljning och besöksbokning.