om säljuppdrag
 

E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring

Vi på Säljuppdrag ligger i framkant inom områden som besöksbokning och telefonförsäljning så det är en naturlig följd att vi även håller den placeringen när det gäller e-postmarknadsföring.

E-postmarknadsföring på vårt sätt

Andra företag verksamma inom e-postmarknadsföring sysslar med det som i dagligt tal kallas för spam. Spam är helt enkelt att skicka ett stora mängder mail till massa olika företag eller privatpersoner. Mail som i mycket liten grad läses och som de flesta känner avsmak att få. Säljuppdrag använder sig av en helt annan metod när det gäller e-postmarknadsföring.
Istället för att skicka ut massmail till företag så går vår e-postmarknadsföring till så att vi skickar ut ett mail i taget. Ett personligt utformat mail till mottagaren.

Vi adresserar med andra ord våra mail direkt till den mottagaren som vi vet konmmer läsa mailet. Vår marknadsavdelning har definierat vilka det som är de korrekta mottagarna, något våra konkurrenter inte har klarat av att göra. Detta trots att de flesta företagare som skall nås gör det på den enkla adressen info+företagets namn.

Kostnader för E-postmarknadsföring

Våra kostnader till dig som kund är mycket förmånliga. Vi har precis som för våra telefonsäljare en stafflad prislista. Prisnivå 1 är 1-5 mail. Prisnivå 2 är 6 till 10 mail. Prisnivå 3 är 11 till 20 mail. Och efter det har vi vårt gulderbjudande 21 till 50 mail. Vi har en snabbhet som våra konkurrenter knappast kan överträffa, vi skickar inte ut ett mail om dagen, inte två heller utan hela fem mail per dag.
Om ni önskar att mailen skall vara rättstavade föreslår vi paketet superguld.

Här kommer du till vår kontaktsida så du kan beställa vår tjänst e-postmarknadsföring.